Bloemen abonnement

Bloemen abonnement laten bezorgen door Casa Flores
Verjaardag, Moederdag, zo veel jaar getrouwd, huwelijksfeest, Weet u niet wat u dit jaar als cadeau gaat geven?.......geef een bloemenabonnement.
In onze bloemenwinkel heeft u de mogelijkheid om een bloemen abonnement te bestellen en te laten bezorgen op een door u gekozen bezorgadres. U kunt kiezen uit verschillende bloemenabonnementen en opties.


U kiest dus een bloemen abonnement uit en wij bezorgen een mooi boeket bijvoorbeeld iedere maand of iedere 2 weken bij de ontvanger thuis of op het werk.

Dit bloemen abonnement kunt u iedere maand of iedere twee weken laten bezorgen.
Prijs en abonnement afhankelijk van uw wensen.

 

Hoe werkt een bloemen abonnement:

  • U kiest bij ons het bloemen abonnement dat u bezorgd wilt hebben. Bijvoorbeeld 3 maanden. 
  • Kies een bezorgdatum voor de eerste levering van het boeket.
  • Het volgende boeket wordt dan omstreeks dezelfde datum de volgende maand bezorgd en het laatste boeket de maand daarop. Mocht de volgende bezorgdatum van het bloemen abonnement in het weekend, feestdag of op een maandag vallen dan schuiven wij de bezorging een dag op.
  • Selecteert u een bezorgtijd dan wordt het eerste boeket tussen deze tijd bezorgt. De volgende boeketten worden gedurende gehele dag 09.00 - 18.00 uur bezorgt.
  • Bestelt u een boeket voor iedere 2 weken dan wordt het eerste boeket bezorgd op de door u aangegeven bezorgdatum, is dit bijvoorbeeld een vrijdag, dan wordt het volgende boeket  2 weken later ook weer op vrijdag geleverd enzovoort.
    Ook houden wij bij welke kleur boeket er geleverd is zodat de ontvanger steeds een ander boeket geleverd krijgt. En past bij het seizoen.
  • Mocht u op de hoogte zijn van de smaak van de ontvanger dan kunt u eventueel bij de extra opmerkingen aangeven dat hij/zij bijvoorbeeld een bepaald bloem of kleur niet mooi vindt. Wij houden hier dan rekening mee.
  • Zijn de ontvangers met vakantie dan worden wij hier graag van op de hoogte gebracht zodat wij het boeket op een andere datum kunnen bezorgen.